به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
مهدی آیتی در گفتوگو با روزنامه آرمان و درباره رفتار برخی دولتمردان برای ایجاد فاصله میان رئیسجمهور و اصلاحطلبان گفت: بله! متاسفانه این تلاشها وجود دارد به عنوان نمونه اخیرا آقای واعظی رئیس دفتر رئیسجمهوری گفتهاند «آقای روحانی تغییری نکرده و از ابتدا خط و ربطش همانی که بوده، مانده است. از سویی دولت و آقای روحانی و دفتر ایشان ارتباط خوبی با اصلاحطلبان دارند مگر با برخی از اصلاحطلبانی که نظرات تندی علیه دولت دارند!» درباره اینگونه اظهارات باید اذعان کرد که طرح برخی سخنان بدون حاشیه نبوده است. برخیها هرگاه سخنی را در رسانهها منتشر کردهاند، آن مطلب در جامعه و در بین جناحهای سیاسی، تنش ایجاد کرده است. علت این تنشآفرینیها این است که این افراد در زمره سیاستمداران شناخته شده در کشور نبودهاند.
سوابق و جایگاه آنها نشان میدهد که هیچگاه به عنوان چهرههای سیاسی درجه یک یا وزنههای سیاسی در جناحها که فعالیت و یا مبارزهای داشته باشند، نبوده و نیستند.
بیشتر بخوانید:
عهد دولت به زاهدان تبدیل به عزا شد
واقعا اینها نماینده مردمند؟! +عکس
عصر ایران: دوباره وعده بیجا ندهید آقای روحانی
بیتاثیری وعدهها و سخنرانیهای روحانی در جامعه
وی افزود: این بار اولی نیست که چنین سخنانی مطرح میشود و شائبهای ایجاد میکند که هدف از این سخنان نشانه گرفتن اصلاحطلبان است. پیش از این نیز برخی از اطرافیان رئیسجمهور، روحانی را وامدار هیچ گروهی از جمله اصلاحطلبان ندانستهاند! این در حالی است که همه بدون استثنا میدانند که اگر حمایتهای بیدریغ جبهه اصلاحات و افرادی چون رئیس دولت اصلاحات، ناطق نوری، آیتا... سیدحسن خمینی و ایثار و گذشت آقای عارف و مجموعه عوامل دیگری نبود و برخی تصمیمات دست به دست هم نمیداد، در همان سال ۹۲ و براساس افکارسنجی و نتایج نظرسنجیهای مختلف صورت گرفته، آقای روحانی بیش از ۵ درصد هم رأی نداشت، اما اکنون آقای واعظی میگوید دکتر حسن روحانی وامدار جریانی نبوده و رأی کسب شده را خودش آورده است! یا میگویند اساسا آقای روحانی ستاد انتخاباتی نداشت و شخص آقای روحانی و اعتبار سیاسی و اجتماعی ایشان باعث رأیآوری و به ریاستجمهوری رسیدن او منتهی شد!
آیتی همچنین گفته است: رئیسجمهور امروز نیاز به چشمانی باز و گوشهایی شنوا دارد تا مشکلات مردم را بدون واسطه ببیند و بشنود. اگر رئیسجمهور در چارچوب خاصی قرار گیرد و ایزوله شود و بدین وسیله ارتباطش با بدنه جامعه و حامیان خود قطع شود، آن مقام دیگر درک درستی از مشکلات و دردهای جامعه نخواهد داشت. امروز آقای روحانی با این افکار افرادی که به عنوان مشاوره به او راهکار میدهند، اطلاع و احساس درستی از فضاهای اقتصادی، مشکلات جامعه، فقر، مشکلات سیاسی، فشارهای روحی و روانی مردم و غیره ندارند که دلیلش هم حضور و اظهارات به عبارتی القاهای برخی مشاوران و حلقه نزدیک به رئیسجمهور است که با مشورتهای خاص خودشان در جایگاه یک فرد مطلع و آگاه دکتر روحانی را از واقعیات جامعه دور نگه داشتهاند. آقای روحانی باید مقداری از این حلقه دور شده و خود را از چارچوب چنین مشاورانی خارج کند باید به جای آن افرادی صادق، دلسوز، خیرخواه و آگاه به مسائل و مشکلات جامعه را در اطراف خود به عنوان دستیار و مشاور به کار گیرد تا این افراد دلسوز، مستمر و روزانه از اوضاع کشور به ایشان گزارش صحیح و درست بدهند.
چرا باید آقای روحانی قولهایی به مردم بدهد اما هیچکدام عملی نشود؟ بارها درباره مسائل مختلف سخن گفته شده، از کنترل بازار ارز گرفته تا زنده بودن و شاداب نگه داشتن محیط دانشگاهها و برخی گشایشهای سیاسی، چرخیدن چرخ معیشتی مردم و... اما هنوز چنان که باید و شاید نتیجه موثری دیده نشده و در حد حرف و حدیث و شعار باقی مانده است! امروز و در سال ۹۷، جیب و سفره مردم نسبت به سال ۹۲ که آقای روحانی به منصب ریاست جمهوری رسید، به مراتب کوچکتر شده است.
مسئله این است که گشایشی در اغلب مشکلات مردم به وجود نیامده است؛ نه در بخش اقتصادی، نه آموزشی نه در بخش فرهنگی و نارساییهای اجتماعی و... به هر حال این مسائل در کارنامه آقای روحانی ثبت خواهد شد.